Storm in mijn hoofd ∞even lekker uitwaaien

Five Great Guitars

Samen met mem en Jeltsje naar De Lawei in Drachten geweest om 5 geweldige gitaristen te beleven. Het kwintet trapte af met Harry's medley van 'De kermisklant' en 'De jacht'. Na een aantal gezamelijke nummers, speelde Jan Kuiper een solostuk. Daarna volgden Harry en Digmon met het prachtige 'Uitgespeeld'. Daarna nog een aantal gezamelijke nummer en toen was het pauze.

Na de pauze trapte het vijftal af met twee nummers (Kensho en Kala) van Kuiper. Erwin, Digmon en Harry speelden toen met z'n drieën 'Bag lady'; een nummer geïnspireerd door de zwervende dames in New York. Nadat Harry zijn nummer 'Walk over' gespeeld had, mocht Zou zijn kunsten vertonen op de handgebouwde kora. Het vijftal sloot het vaste programma af met nogmaals vier prachtige nummer.

Al met al een prachtig optreden met leuk, ontroerende, maar ook snelle en spannende nummers. Het concert liep door al het enthousiasme van de muziekanten bijna een half uur uit. En daarna ook nog een ruime toegift van bijna 20 minuten! Geweldig!

  • Jan Kuiper
  • Digmon Roovers
  • Harry Sacksioni
  • Zoumana Diarra
  • Erwin Java

Written by Acropia on Friday October 6, 2006

Permalink - Tags: concert, gitaar, 5gg, five, great, guitars


« Vorige blogbericht

Ja, goeiemorgen! Ik wil even een plaatsje aanvraage...

Ja, goeiemorgen! Ik wil even een plaatsje aanvraage voor mien vrouw Marjan en Steven natuurlijk. Voor de visite van gisteravond, Gerben, Jeltsje en de kinderen. Douwe oek even. Dan mien moeke Sjoukje en Harry. Mien Heit en Rina. Mien skoanouwelui Femme en Nellie! De beste wènsen maar even aan Margryt en Marco in Oentsjerk, geniet ervan! Oek ònze Fries om útens Patrick, bist al wakker jonguh?