Storm in mijn hoofd ∞even lekker uitwaaien

Ja, goeiemorgen! Ik wil even een plaatsje aanvraage...

Ja, goeiemorgen! Ik wil even een plaatsje aanvraage voor mien vrouw Marjan en Steven natuurlijk. Voor de visite van gisteravond, Gerben, Jeltsje en de kinderen. Douwe oek even. Dan mien moeke Sjoukje en Harry. Mien Heit en Rina. Mien skoanouwelui Femme en Nellie! De beste wènsen maar even aan Margryt en Marco in Oentsjerk, geniet ervan! Oek ònze Fries om útens Patrick, bist al wakker jonguh?

Dan mien collega's Alex, Joris, Robert, Fokke, Sibo, Damien, Alexander, Lauris, Bas, Bennie een fantastisch nieuw jaar mènsen! Mien oud collega's van 'e skoal oek nog even: Raoul met Bertha en de lytse jonguh natuurlijk. Plaatsjedraaier Gert en sien Sieta en kienders Kerwin en Lyanne kinne dit oek wel waarderuh. Francisca en Albert. Baudien en Femke mut ik niet vergetuh en oek Gina, Lammert, Sieta, Wendy, Bettina, Miranda, Dineke en Marijke. En Arnold en Geert op 'e Raai. Pascal. En de dames van 'e administratie Marcia en Akkie en van de mediatheek Ypie en Herma Den Braver. Die harddraver Menno Iedema, die zal wel heul wat kilometers voor de boeg hewwe. Onze buurman en trommelaar Marcel. En troedeboer Jelte, waar wast in 'e Fryske top 100?

Draai 'm ook maar even voor mien neefkes en nichtjes, Jorn, Jesse en Sanne, Jari, Renzo, Anne, Jan, Klaas, Evelien, Desirée, Patrick en Iris, dan hewwe 't Fean en Âldtsjerk weer had. Had ik hast mouike Jantine oversloegen. En Marcha en Alle. Ook vraag ik dit plaatsje even aan voor Gilles en Wieke, it wurd een topjaar! Oek maar even voor Dominic, Maaike en kienders. Lisa in Appelscha. Buurvrouwen Carola, Joyce, Ingrid, Lisa, Eelkje & Eelkje, Marit, en de rest van de buurt ook maar even. Dan op naar de Veluwe. De beste wensen voor mien tantes Hendrika, Jitske.

In Hellevoet groetuh wij Mariska even, wel honderd jaar niet sien, maar altied even leuke foto's op Facebook. En in die hoeke daar oek Marieke. De andere dames van 'e Paedwizer Eefje, Anneke, Anneke, Geartsje, Gineke. Mien ouwe skoalgenootsjes Jelmer met sien Z3 roadster, andere Jelmer, Jesse met sien eigenaardigheden, Jitze ús fotograaf. Tim (hest die flipperkast nog?) Richard gaat vast een hoop toeren in 2015. Gerco en Pieter ús voetballers, en Dirk-Jan, Libbe, Douwe, Rutger, mar oek Joop, Johan, Gosse en Folkert even.

Rica en familie, in de United States of Andere kant van 'e wereld, een prachtig jaar toewenst. Anne Willem die kenne we oek nog van mien werk, net als Hinke, mar das al wat langer leden. Richard ús casemodder, Dirk die it nieuwjaar vast in Minecraft het útzeten. Sietze (even bij de Hûnekop weest zeker?). Froukje Berber ús rugbyfamke, Marjan, Evelien, Annelies, dit plaatsje is oek voor jum. Antje Gemma dou kist 'm zelf wel zinguh! Ina en Robert ònze SOMers, Tessa út 't stadsje. Haaije-ale en Klazina met ut grut, fijn jaar daar in Ureterp, doe Teije de groeten mar even.

Van 'e Ulbe nog Jacob, Remco en andere Jacob, Erik Jan en Norian, Andries it beste! Vergeet ik hast Sigrid, Popke En Ieke, en Wilco nog en Elbrich, it beste skiep út it hok. Riecold de ouwe PHPer. Hans jonugh, draait zelf maar even een moai Excelsior plaatsje, doe maar wat leuks. Roel het vast wel een zenderke over om dien plaatsjes die ether yn te slingeren. Klaske, de groeten aan Appie en kienders, geniet d'r van.

Mocht ik iemand vergeten weze, dan oek maar even aanvraaguh voor it hele tillefoanboek. Mensen, jim waren fantastisch. En voor de mensen diet gien Engels kinne, hierbij wèns ik jim in gelukkig nieuw jaar:

Written by Acropia on Thursday January 1, 2015

Permalink -


« Vorige blogbericht

Tommy Emmanuel en Andy McKee

Op deze zomerse 26 september rijden Jeltsje, Mem en ik naar Groningen voor een bezoek aan de Oosterpoort. Een beetje last-minute (pas vorige week besteld), maar better let as net. Het was vrije zit, dus snel naar binnen voor een mooi plekje.

» Volgende blogbericht

Five Great Guitars »