Storm in mijn hoofd ∞even lekker uitwaaien

Just Married!

Na maanden van voorbereiding was het op donderdag 25 juni 2009 eindelijk zover. Marjan en ik zijn die dag in het huwelijksbootje gestapt!

We hebben de dag ingezet met een een ontvangst met lunch in Oudehorne bij mijn moeder in de tuin. Na de lunch zijn we in stoet naar borg Nienoord in Leek gereden, waar om 14.30 de ceremonie van start ging. Trouwambtenaar Meindert Bouma van gemeente Leek heeft een leuke opsomming gedaan van onze ontmoeting en de opbouw van onze relatie. Daarna was het tijd voor het ja-woord, en het tekenen van de akten.

Na het officiƫle deel zijn we naar buiten gegaan om de bruidstaart aan te snijden. Op dat moment kwam de familie met een witbrood van anderhalve meter, met allemaal enveloppen er in: een trouw-ABC! Een uur later en vele cadeautjes en gedichtjes verder waren we door het ABC heen en was het tijd voor wat fotomomenten.

Aan het eind van de middag werd op borg Nienoord een dinerbuffet verzorgd. Doordat het nog steeds prachtig weer was konden we ook buiten op het terras dineren!

Mede mogelijk gemaakt door

Het grootste deel van alle voorbereidingen hebben we zelf getroffen, maar natuurlijk hebben we op de dag zelf van diverse personen/partijen hulp gehad:

Written by Acropia on Tuesday June 30, 2009

Permalink - Tags: trouwen, married, Nienoord, huwelijk


« Vorige blogbericht

Vuurwerk

Wind en gehaastheid doen een vuurwerkfotoserie niet al te goed, 80 shots, en maar enkele toonbare plaatjes. Volgend jaar maar weer verder oefenen...

» Volgende blogbericht

Bevrijdingsdag 2018 »

Op bevrijdingsdag 2018 kijken we even in Leeuwarden. Na een wandeling door de stad gaan we lekker bootjes zitten kijken in de Prinsentuin.