Storm in mijn hoofd ∞even lekker uitwaaien

About

Persoonlijk

Even voorstellen, ik ben Jan, 33 jaar oud, en woon samen met mijn vrouw Marjan en twee prachtige kindjes in het 'hoge noorden' van Nederland. Als amateurblogger probeer ik op een ik-heb-soms-wat-vrije-tijd-over-manier deze website te vullen met leuke artikeltjes.

Hobby's

Mijn hobby's liggen vooral in muziek en sport. Ik luister graag muziek, waarbij mijn interesse reikt van klassiek tot blues, en van pop tot alternative rock. Muziekstijlen als jazz en latin stijlen kunnen mij weer minder bekoren.

Zelf speel ik ook verschillende instrumenten. Op de piano speel ik vooral ragtime en cake walk stukken van rond het jaar 1900. De meeste mensen herkennen deze muziek als oudewetse 'bar' muziek. Daarnaast probeer ik het voor een pianist o zo moeilijke gitaarspel aan te leren. Oefening baart kunst zullen we maar zeggen! Neem ook eens een kijkje bij mijn muziekinstrumentenarsenaal.

Regelmatig breng ik een bezoekje aan het theater. Meestal voor cabaretvoorstellingen, maar ook (gitaar)concerten spreken mij erg aan. Op mijn blog probeer ik wat informatie te verzamelen over evenementen waar ik zoal naar toe ben geweest. Leuk om andere mensen aan te steken, maar ook leuk voor mezelf om later nog eens terug te lezen.

Een andere hobby, die helaas veel te weinig tijd krijgt, is fotografie. Ook hiervan hoop ik diverse voorbeelden te kunnen geven op deze website. Kijk hiervoor met name onder Photo.

Werk

Ik werk op een luxe loopafstand bij SoHosted Webhosting in Drachten. Hier werk ik sinds november 2014 als all-round systeembeheerder. In een team van vijf systeembeheerders ben ik verantwoordelijk voor het draaiend houden van een webhostingplatform voor vele tienduizenden klanten met daarvoor nog een veelvoud aan websites, mailboxen en verwante zaken.

Eerder heb ik gewerkt bij scholengemeenschap Liudger, ook in Drachten. Ook bij die werkgever was ik all-round systeem-/netwerkbeheerder in een ICT-team van vergelijkbare omvang.

Intressegebieden in mijn werk zijn heel breed. Ik mag graag lekker technisch bezig zijn met bijvoorbeeld het ontwerpen van een nieuw IP-segmenteringsplan voor de infrastructuur. Maar ook op gebied van coordinatie kan ik mij prima vermaken met methodieken als Scrum, Agile en Holacracy.

Voor meer specifieke informatie over mijn werkzaamheden verwijs ik graag naar mijn LinkedIn-profiel.

Written by Acropia on Tuesday October 25, 2016

Permalink - Group: Main


» Volgende blogbericht

Colofon »